Monday, 20 January 2014

Green Tea



Gambar ihsan dari google


Assalamualaikum,
Baru nak cuba minum  green tea ni...google punya google rupanya banyak kelebihan green tea ni.Antara keistimewaan green tea ni
  • Membantu menurunkan paras kolestrol & menjaga tekanan darah (sama seperti Oat .)
  • Menyembuhkan lelah & batuk .
  • Membantu memperkuatkan sistem kekebalan tubuh badan untuk melawan penyakit .
  • Menghancurkan bakteria yang menyababkan plak dan kerosakkan gigi
  • Membantu mencegah dan menghancurkan  sel-sel kanser .
  • Mencegah penyakit kardiovaskular seperti sakit jantung . 
  • Mampu mengurangkan stress dan membantu mengendurkan saraf . Boleh cegah penyakit seperti amnesia & demensia .
  • Mampu menyihatkan kulit wajah menjadi lebih berseri , rambut sihat , dan mengurangkan tanda-tanda penuaan .
  • Mengurangkan ruam & alergi .
  • Melindungi payudara dari serangan kanser .
  • Menggalakkan pembakaran lemak .
  • Mengekalkan kecergasan memori dan fungsi otak . 
  • Mencegah mulut berbau .
  • Melindungi paru-paru dari racun rokok .
Banyakkan keistimewaanya ^_^. Green tea ni banyak brand tapi hari tu pergi Giant ada yang cap BOH je.Dah cuba 2 hari dah uish pahit gak tapi lama2 dah ok cikit.. Mintak2 boleh amalkan dengan lama jangan hangat-hangat sudahhh heheh

Jom minum!!!!!!!!

yours truly
athirahsafarudin

Friday, 17 January 2014

Wednesday, 15 January 2014

Ikan bakar versi comot

Assalamualaikum,

Gara2 hari Ahad lepas tengok Astro rancangan Terengganuku by Zizan Razak.Part dia pergi restoran Zul Ikan Bakar haha terliur tengok dia makan hehe.Esok nya terus pergi beli ikan & aluminium foil dekat Giant.Kebetulan ada sambal nasi lemak lebih haha.Pe lagi ketung ketang kat dapur dah siap..

masak dalam pan je (sori ye tak cantik)

indah rupa dari rasa (haha)

Alhamdulilah walaupun rupa tak berapa nak ada tapi yang pentingnya rasa ^~^

yours truly
athirahsafarudin

Monday, 13 January 2014

Salam Maulidur Rasul 1435H/2014

Assalamualaikum,

Selamat menyambut Maulidur Rasul semua..Esok cuti yeahh ^__^.Sempena memperingati hari kelahiran baginda, marilah sama2 kita memperbanyakkan selawat ke atas Junjungan Besar Nabi Muhammad S.A.W serta keluarga dan para sahabat baginda.

Lagu yang selalu berkumundang dari zaman saya sekolah lagi siap Nasyid untuk persembahan sekolah lagi..


 
 

yours truly
athirahsafarudin

Sunday, 12 January 2014

Simple NY Giveaway By Iezwa Razk

Assalamualaikum

(Klik Banner Untuk Join)

Senarai Hadiah :- 3x Pashmina , 3x Tudung Bawal dan 2x Topup RM 5
JOM MERIAHKAN GIVEAWAY NI!!

Tarikh Tamat :- 18 Januari 2014

Thursday, 9 January 2014

1st trial

Assalamualaikum,

Akhir-akhir ni rajin nak masak...Selalu makan beli kat kedai je.Kali ni banyak cuba benda baru dan 1st time buat ^__^..Alhamdulilah menjadi dan rasanya ok hikhikhik


 
Pertama - sotong rebus

kedua - spaghetti  carbonara

 Resepi entry lain ^__^

Tuesday, 7 January 2014

Latest testimoni premium beautiful

Assalamualaikum,

Dah lama nak share dengan semua the best corset Premium Beautiful.  Kebaikannya sangat banyak dan berbaloi dengan harganya. Boleh menggantikan pakaian dalam yang sedia ada kepada set Premium Beautiful.Saya pun pengguna nya juga badan rasa kemas bila pakai ^__^



                                              

The best corset


Menggunakan teknologi F.I.R (Far Infrared Rays) yang boleh melancarkan peredaran darah



Testimoni

Testimoni semua ini yang terbaru dari The Diamond Circle (TDC)


Bentuk badan lebih cantik dan kemas dengan Premium Beautiful


Pemakaian Premium Beautiful dalam pantang



Perut buncit


berat badan berlebihan


 selepas bersalin 




before and after

kredit to k. airin

immediate reshape
 
kredit to The Diamond Circle Team

Banyakkan kebaikan dan effect untuk Premium Beautiful ni 


Untuk sebarang pertanyaan atau free trial
Contact/wassap/emel/wechat/LINE/


athirahsafarudin@gmail.com

0133566589
Yours truly 

athirahsafarudin

Friday, 3 January 2014

Makaroni sup lagi

Salam Jumaat,
Hari ni masa lunch lama sempat balik rumah sebab teringin nak makan makaroni sup hehe ^~^

Thursday, 2 January 2014

Handphone GiveAway by Syuhada1981.com

Assalamualaikum,
 
GA pertama untuk 2014 ni.. ^___^

Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)

6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada)
- See more at: http://www.syuhada1981.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html#.UsUJjfuMZO_
Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)

6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada)
- See more at: http://www.syuhada1981.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html#.UsUJjfuMZO_
Tarikh tutup
1hb Januari - 31hb Januari 2014.

Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)

6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada)

Mudah sahaja kan..? Lepas itu tinggalkan link entri anda diruangan komen di bawah ini. Saya dahulukan ucapan terima kasih kepada yang sudi join.
- See more at: http://www.syuhada1981.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html#.UsUI_fuMZO-
Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)

6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada)

Mudah sahaja kan..? Lepas itu tinggalkan link entri anda diruangan komen di bawah ini. Saya dahulukan ucapan terima kasih kepada yang sudi join.
- See more at: http://www.syuhada1981.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html#.UsUI_fuMZO-
Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)

6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada)

Mudah sahaja kan..? Lepas itu tinggalkan link entri anda diruangan komen di bawah ini. Saya dahulukan ucapan terima kasih kepada yang sudi join.
- See more at: http://www.syuhada1981.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html#.UsTp4fuMZO-
Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)

6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada)

Mudah sahaja kan..? Lepas itu tinggalkan link entri anda diruangan komen di bawah ini. Saya dahulukan ucapan terima kasih kepada yang sudi join.
- See more at: http://www.syuhada1981.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html#.UsTp4fuMZO-
Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)

6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada)

Mudah sahaja kan..? Lepas itu tinggalkan link entri anda diruangan komen di bawah ini. Saya dahulukan ucapan terima kasih kepada yang sudi join.
- See more at: http://www.syuhada1981.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html#.UsTp4fuMZO-
Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)

6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada)

Mudah sahaja kan..? Lepas itu tinggalkan link entri anda diruangan komen di bawah ini. Saya dahulukan ucapan terima kasih kepada yang sudi join.
- See more at: http://www.syuhada1981.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html#.UsTp4fuMZO-
Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)

6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada)

Mudah sahaja kan..? Lepas itu tinggalkan link entri anda diruangan komen di bawah ini. Saya dahulukan ucapan terima kasih kepada yang sudi join.
- See more at: http://www.syuhada1981.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html#.UsTp4fuMZO-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...