Thursday, 26 December 2013

HS giveaway

Assalamualaikum semua,

GA yang join kali ni special ckit sebab dah lama jadi silent reader akk ni dari dia duk kt Jepun lagi.Seronok bace pengalaman dia kat sne..Ni baru 1st time dia buat GA..ape lagi kita support la kan hehehe mana tahu bertuah..lagipun hadiah GA best dress gitu....Jom sume join GA ni Hanasakura
Hah tengok hadiah GA ni bestkan..

Mintak2 bertuahla ye..Amin...GA ini  akan berakhir pada 31 Disember 2013....

1 comment:

nor hidayah mohd nor said...

Salam! All the best taw!

Jom join giveaway Iday pulak. Banyak hadiah. 26 orang pemenang yang bertuah akan dipilih! Hadiah termasuklah : 3 helai chiffon skirt, 1 shawl, voucher cupcake, topup dan mcam-macam lagi.

Klik link ni kalau nak join:
http://sayaiday.blogspot.com/2013/12/giveaway-virtualmalaysiacom-promotes_27.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...