Tuesday, 16 July 2013

I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com

CARA MENYERTAI :
  1. Buat entry yang bertajuk : I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com
  2. Tepek banner pink di atas. Tak kisah lah nak tepek besar-besar atau kecik-kecik. Asal nampak.
  3. Follow dan like semua sponsor hadiah giveaway. KLIK SINI : Senarai Hadiah GIVEAWAY
  4. Back link ke entry ini semula. Atau dalam erti kata lain letak je link entry giveaway ni dalam entry.
  5. Submit link entry anda di ruangan komen di bawah. PERMALINK okay ! Maknanya link untuk entry tu sahaja. Jangan submit link blog sahaja, rajin lak aku nak check entry korang satu-satu kan? Memang tak dilayan ar kalau buat macam ni.
Mudah sesangat kan? Lima langkah mudah je wehhh. Ape ade hal kann? Kalau susah sangat bagi korang tak tahu nak kata apa lah.. Hadiah untuk mereka yang put effort untuk join okayyy. So kalau tak menepati langkah-langkah di atas memang aku takkan layan hokehhh !

3 comments:

u.m.i.e said...

singgah dari GA yang sama ..
gud luck yea :)

http://2octobersecret.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.htm

NurulAfiqah said...

Datang follow awak n nak jemput awak join GA ni..

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-era.html

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/giveaway-ringkas-blog-kisah-seorang.html

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/klik-klik-syawal-by-cik-akak-comel.html (19/8/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/giveaway-rekaan-sendiri-by-eymasu.html (31/8/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/giveaway-raya-by-anemzahar-and-friends.html (22/8/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/1st-giveaway-for-kpopers-by-arina-aireen.html (1/9/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/mini-giveaway-by-nurrul-ellani.html (10/8/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-sha-purple.html (31/10/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html (1/10/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/mega-top-up-giveaway-by-arni-dan-madihah.html (30/8/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-hari-raya-datang-lagi.html (20/8/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/ga-ramadhan-birthday-wawa-by-wawa.html (15/8/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/giveaway-ramadhan.html (15/8/2013)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/simple-giveaway-by-hannan.html (21/8/2013)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/contest-mega-raya-teka-syiling-raya.html (5/8/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/raya-giveaway-by-iman-zakaria-sabrina.html (9/8/13)



** Dalam kurungan tarikh tamat contest/segment/Giveaway tersebut


Nur Rabiatul said...

hi, jm join giveaway ni?

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/08/ga-paisley-blouse-tribal-square-by.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...