Sunday, 21 July 2013

Iftar

Assalamualaikum,

Dah lama nak update cerita iftar ni tapi tak berkesempatan dah berapa kali save dalam draft .So ni nak update 2 hari iftar bersama-sama kawan office dan kakak2..

Iftar hari ke 8 ramadhan berbuka di CHICKEN RICE SHOP  dekat Jusco AU 2..tak sempat snap gambar banyak pun sbb dh smpai lambat nasib baik dah booking kalau tak lambat la makan..Ambil set macam kat bawah ni tapi ambil yang 4-5 pax..cilok dari website

 



Ada dua keping je gambar hehe...tapi sebab kami 7 orang tambah lagi set biasa total RM100+++
Paling suka sekali air  Selasih Rose Lemongrass yang paling rasa kureng ayam percik tapi ok la sebab dapat iftar ramai..Hari ni baru 12 ramadhan so sapa-sapa rasa nak pergi sempat lagi hahah

Ok next day pulak ramadhan ke 9..plan last minit 6 petang baru booking.ni berbuka bersama officemate dekat Liki-Liki Restaurant - BBQ & Steamboat di Platinum Walk Setapak.Menu dia hidangan steamboat ada promo untuk Ramadhan and all you can eat





Photo: Mari pergi ke Liki-Liki Restaurant - BBQ & Steamboat dengan harga yang berpatutan serendah RM19.90!


Menu untuk steamboat tak berapa banyak ok2 je la tapi ade nasi goreng,mee goreng,laksa kuih  jenis tapi yang bestnye boleh grill

 steamboat and grill

 menu lain
menu steamboat ambik dekat page FB


Banyak pinggan dari pukul 7.30 smpai 9.30 duk dekat cni.Alhamdulilah kedai ni sediakan surau untuk sembahyang  sebab tu boleh duk lama hehe..

bil untuk 5 orang

sahur hari ni

Ok done..see until next post..^___^



2 comments:

NOOR AZIZAH MAMAT said...

sdpnye..ble nk bwk i mkn skali??

athirah Safarudin said...

u dtg la cni..bleyh la i blanje hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...