Sunday, 21 April 2013

My First GA

Assalamualaikum,

Entry last minute hari ni dh nk tutp bru nak join hehe...My First GA  by kniedaz 
Syaratnye simple saje

1.Mestilah follower blog saya (kalau belum, sila la follow - terima kasih in advance)
2. Kalau rajin, like page Big D's Crafts kat side bar tu. 3. Buat simple entry dengan jawapan dan link kan ke entry ini. 4. Done!
Simplekan?
Tarikh tutup 21 April 2013
Soalannya...kira berapa jumlah anak patung yang ada dalam gambar.
Jawapan:- 25 
Hanya tiga pemenang yang akan dipilih. Good luck!

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...