Wednesday, 10 April 2013

Testimony - Premium Beautiful

Assalamualaikum,

 Hari ni nak share mengenai testimoni pengguna PB..sye sndiri pun bru pakai jugak heheh...
Dah sebulan dah ada rasa beza la. badan rasa tegak ckit...kalo tak bongkok je duk mengadap pc hehe
PB juga boleh untuk person yang ada Back Pain & Slip Disc..Kat bawah ni testimoni beliau



Back Pain & Slip Disc Testimony
Premium Beautiful adalah produk yang mendapat Anugerah Superbrand. Dari segi kualiti, usah dibimbangkan kerana ia ada Lifetime Warranty. Bayangkan, anda beli sekali. Tapi jika berlaku kerosakan seperti pin tercabut atau terkoyak, pihak syarikat akan membaikinya secara percuma.
Dan PB memang ada macam macam kelebihan. 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.
Memperoleh Anugerah Superbrand


Premium Beautiful Full Set 
Testimoni dari customer yg pakai Premium Beautiful less than 24 hours. Actually dia pakai Waist Nipper waktu tidur.  Dan ini reaction dia early the morning... SAKIT PINGGANG HILANG n rasa LEBIH ENERGETIC!!
See.. how's PREMIUM BEAUTIFUL boleh hilangkan sakit pinggang. And some more can cure people yang ade masalah SLIP-DISK. Ok so why wait?? Kalau bukan untuk diri anda.mungkian anda boleh beli untuk ISTERI, IBU, IBU MERTUA sebagai tanda kasih sayang anda!!


Testimony from Mrs Siti:

I have a slip disc issue. Been battling my back pain crisis for quite sometimes. A friend introduces me to PB,  according to her, this corset was certified by chiropractors from 3 diff developed country – US, Canada & Quebac for back pain management. The cost is acceptable to me since it was lifetime warranty, so I decided to give it a try. I went to 2 weeks healing crisis in the beginning, however my friend encourages me to bear with it and Alhamdulillah, now, my pain is minimized and it really does improve my quality of life. To my friend, thanks a lot.. you’ve made me a much happier person. 

 Real people, Real Issues and Real testimonies :)

Kalo berminat boleh contct sye :)

P/s kredit to  http://www.mariafirdaus.blogspot.com/ 

1 comment:

Ain Al-Khawlani said...

letakkan iklan anda di sini :D

http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/04/tempahan-ruang-iklan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...